Ny programserie på søndager kl.19

Radio Lyngdal sender en ny programserie denne høsten! Serien har fått navnet DETTE ER MITT LIV og er et intervjuprogram hvor ulike gjester kommer i studio til samtaler om livets realiteter. Her snakkes det om nedturer og oppturer, om nederlag og seire. Det blir musikkinnslag, og av og til livemusikk i studio …

Det er Jørgen Reinertsen, leder for den tverrkirkelige organisasjonen Nitti 10, som er programleder. Serien spilles inn i Radio Loland sitt studio i Vennesla.

Høstens første gjest er Solveig Pedersen. Hun var nittitallets store skistjerne på Sørlandet. Hun vant blant annet OL –sølv på stafett under OL i 1992. Nå har Solveig rukket å bli 52 år, er gift og har 3 barn. Hun er ansatt som avdelingsleder hos Olymiatroppen Sør.

Programmene er rettet mot både troende og kirkefremmede. Så sett gjerne kaffekjelen på og inviter naboer, venner og familie til en hyggelig stund når DETTE ER MITT LIV er på lufta …

Nye program hver uke!

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Radionytt. Bokmerk permalenken.