Dette er mitt liv starter sesongen på søndag kl.19.00

Programserien DETTE ER MITT LIV fortsetter utover våren 2018 på Radio Lyngdal! Hver uke kommer nye gjester i studio til ærlige samtaler om livets realiteter. Gjestene forteller sine helt unike livshistorier og deler nedturer, oppturer, nederlag og seire. Radio Lyngdal samarbeider med den tverrkirkelige organisasjonen, Nitti 10, som holder til i Vennesla. Det er evangelist og daglig leder i Nitti 10, Jørgen Reinertsen som er programleder i DETTE ER MITT LIV.

Det ventes mange spennende gjester i studio i ukene framover:

Steinar Harila, leder for stiftelsen «Hjelp til Russland» Dette er en nødhjelpsorganisasjon som driver arbeid blant barn, rusmisbrukere og fengselsinnsatte, og eldre mennesker.

Magne Guldbrandsen, var en tung rusmisbruker i 17 år. Så ble han rusfri og startet etter hvert opp et hjelpearbeid i Ukraina. Her møtte han også Olga, som er hans kone. De fikk beskjed fra sykehuset at de ikke kunne få barn, men nå har de fått 4 vellfødte barn!

Elisabeth og Jan Bjørnevåg hadde et stormfullt ekteskap, noe som medførte at de gikk fra hverandre. Jan var ateist. Men så begynte forandringer å skje … I dag et de et lykkelig ektepar med 5 barn og det sjette er på vei …

Ann Kristin Eikeland er både låtskriver og komponist i musikkgruppen Rett Kurs, som i snart 40 år har reist rundt til ulike forsamlingslokaler og holdt tusenvis av konserter. I dette programmet skal vi bli bedre kjent med personen Ann Kristin.

Linda Tånevik ble kjent da hun var Kronprinsesse Mette Marits forlover. Hun er utdannet lege. Men nå har hun sluttet praksis som fastlege, og reist ut som misjonær …

Hilde Phen (31) og Banja Phen (35) er syvbarnsforeldre. I tillegg så har de hatt fosterbarn. Dette har ikke vært en selvfølge, Banja slet med sykdommen ME, og Hilde hadde astma og kraftig bekkenløsning i sitt tredje svangerskap. I dag leder de både barne -og ungdomsarbeidet i pinsemenigheten Filadelfia Vennesla.

Martin Graham er restaurantsjef i Kristiansand Kongressenter, Q 42. Før festet han mye, men så var det en venn som inviterte han med på Alphakurs. Martin gikk med, mest for å provosere, men dette skulle bli startet på et nytt liv …

Denne programserien er rettet mot kirkefremmede så vel som mot troende mennesker. Så vi oppfordrer til å treffes rundt kaffekoppen og lytte til programserien DETTE ER MITT LIV i fellesskap.

NB! Nye gjester hver uke!

 

 

Dette innlegget ble publisert i Radionytt. Bokmerk permalenken.