Politiloggen i helgen 20 til 22 april

Fredag kl. 1451 ved Fedaterminalen får politiet melding om trafikkulykke. Front mot front kollisjon. Ikke meldt om fastklemte, nødetatene rykket ut. En person ble betegnet som alvorlig skadet. Totalt ble tre personer kjørt Flekkefjord sykehus for videre undersøkelse. Veien ble stengt en periode hvor trafikken ble dirigert av politiet mens de undersøkte åstedet.

Lørdag kl. 0808: Melding om moped som har kjørt av veien ved Skomrak i Lyngdal. Politi og ambulanse på vei.Ambulanse tar med seg en mann til Flekkefjord.

Lørdag kl. 0906: Melding om trafikkulykke i Vanse. Moped mot bil. Ikke alvorlig skade. Lav hastighet. Fører av moped kjøres legevakt for sjekk

Søndag kl. 0032 i Mandal: Melding om mulig brann i verksted ved Holumsveien, nødetatene er på vei.Det brant i en stålcontainer, og var ikke fare for spredning. Brannvesenet er på stedet.

Søndag kl. 0100 i Kvinesdal: Melding om en beruset dame som ikke kan ta vare på seg selv. Politiet har vært på stedet, hun ble ivaretatt av en venninne.

Søndag kl. 0112 på Byremo: Påkjørt rådyr, viltnemda varslet.

Søndag kl. 0215 i Mandal: Klage på høy musikk fra området ved Mandal VGS. Politiet har vært på stedet og gitt russen pålegg om å justere lydnivået.

Søndag kl. 0305 i Lyngdal: Melder kom over en ukjent person i garasjen, politiet har vært i kontakt med vedkommende og bortvist ham fra stedet.

Søndag kl. 0400 i Lyngdal: Politiet kom over en beruset mann i sentrum, kjørt hjem av patruljen.

Dette innlegget ble publisert i Radionytt. Bokmerk permalenken.