Radiohøsten

Sommerferien er så og si over. Nå i uke 33 starter vi opp igjen med de fleste programmene.
Hverdager kl.10.05 blir det Morgans Ti-time, og kl.11.05 Formiddagsquiz.

Mandag kl.12.10 kommer høstens første utgave av arkivet, RL arkiv. Denne gang skal vi til 28 august 1983, da Lyngdalskua ble avduket.

Noe nytt vil dukke opp mot slutten. Vi vil tilby to, for Radio Lyngdals lyttere, nye konsepter på hverdager. Mellom kl. 6.30 og 8.30 vil Hanne Fleischer komme på lufta innimellom den vanlige morgenmusikken våres med god stemning og blikk på aktualiteter.
På ettermiddagen fra kl.14.05 til 16.00 vil Endrè Lundgren ha sitt program «Kaffekoppen». Innimellom Radio Lyngdals velkjente musikkgenrè vil han presentere et tilbakelent program der lytterne gjennom to timer blir geleidet gjennom en quiz hvor historiske fakta og musikk er sentralt for å løse gåten. Endre snakker om dagsaktuelle saker og ser på verden med sunn skepsis og interessante spørsmål. Sentralt er tørrvittig humor og et voksent blikk på verden.

Fra uke 34 planlegges en lokal aktualitetssending som vil sendes på ettermiddagen. Mer info senere.

Dette innlegget ble publisert i Radionytt. Bokmerk permalenken.