Godt nytt radioår

Vi i Radio Lyngdal vil ønske alle våre lyttere et riktig Godt Nytt År, og takk for at du fulgte med oss i 2019.
Det var moro å dele ut totalt 101.000,- i bingoen torsdag før jul. Ei heldig dame som hadde kjøpt bingobrettet hos vår kommisjonær CircleK Livold, Vigeland, kunne gå julen i møte med litt mere penger enn forventet på konto.
2020 blir et spennende år, og vi jobber i disse dager med å signere kontrakter og søknader for å få lokalradioen på DAB i Lyngdal og Farsund.
Mange av våre lyttere har ytret ønske om at de ønsker å høre Radio Lyngdal på DAB-radioen sin i bilen eller i hjemmet/hytta. Det vil bli en realitet iløpet av 2020.
Vi vil likevel fortsette å kringkaste på FM, og internett. Vi merker spesielt at mange med tilknytning til Lyngdal og Lister, men bor lenger vekke, har funnet nettradioen vår som «sin radio». Det er jo gledelig.

Vi ønsker fremdeles å knytte til oss ressurspersoner i distriktet som gjerne har litt tid til overs. Spesielt på teknikersiden, men også innen enkelte programposter er det ønskelig med litt nye stemmer og ideer.

Godt Nytt RadioÅr.
Hilsen
redaktøren

Dette innlegget ble publisert i Radionytt. Bokmerk permalenken.